Κολοκυθοκεφτέδες Αρκαδίας

Υλικά

  • Κολοκύθι
  • Αλεύρι
  • Μάραθα
  • Σκόρδο
  • Κρεμμύδι
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Αυγό

Οδηγίες

Βήμα 1:

Ξύνουμε την ψίχα από το κολοκύθι στον τρίφτη και την στύβουμε καλά ώστε να φύγουν όλα τα υγρά. Κατόπιν ρίχνουμε λίγο αλεύρι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μάραθα.

Βήμα 2:

Προσθέτουμε ένα ή δύο αυγά χτυπημένα και αλάτι όσο χρειάζεται και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.

Βήμα 3:

Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Οι κολοκυθοκεφτέδες είναι τότε έτοιμοι για σερβίρισμα.